Două persoane în pericol de înec, în Mamaia: un adolescent scos la mal și resuscitat, cealaltă căutată încă în mare

Două persoane în pericol de înec, în Mamaia: FOTO Arhiva

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, joi după-amiază, în stațiunea Mamaia, după ce două persoane s-ar fi aflat în pericol de înec în mare, în dreptul hotelului Flora din stațiunea Mamaia.

La fața locului au ajuns două echipaje SMURD, pentru acordarea de prim ajutor, dar și o ambarcațiune rapidă. Până la sosirea salvatorilor ISU; una dintre persoane, un adolescent în vârstă de aproximativ 14 ani, fusese deja scoasă din mare și i se aplica protocolul de resuscitare.

„La acest moment, un copil minor este scos din apă, se afla în stop cardio-respirator, echipajul medical execută manevre de resuscitare. Pentru a doua persoană se execută căutarea cu o ambarcațiune de salvare a ISU și echipe de salvamari”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica.

Ea a precizat că adolescentul este transportat la spital de una dintre ambulanțele SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*