La un pas de tragedie pe plaja din Eforie Nord. O ambarcațiune în care se aflau cinci turiști s-a răsturnat

Barca răsturnată la Eforie Nord
Barca răsturnată la Eforie Nord

La Eforie Nord, cinci turisti aflați intr-o barca de agreement și-au văzut moartea cu ochii în clipa când motorul ambarcațiunii lor s-a oprit și a fost dată peste cap de un val puternic. Ambarcațiunea s-a răsturnat și oamenii s-au trezit într-o clipa sub apă. Aveau veste de salvare pe ei însă nu le-au fost de prea mult de folos când s-au trezit cu barca de lemn deasupra lor și ei sub apă.

O șalupă de mare viteză de la țărm a ajuns lângă ei, iar câțiva salvamari i-au scos de sub valuri și i-au adus la mal.

Totul s-a întâmplat într-un timp atât de scurt încât turiștii din zonă nici nu și-au dat seama ce s-a întâmplat. Din fericire toți cei aflați în barcă au scăpat cu viață și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Zona din Eforie Nord unde a avut loc incidentul este una în care au loc frecvent situații dramatice. Salvamarii arborează des steagul roșu, dar avertismentele lor nu sunt luate în seamă de turiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*