Două persoane au murit în urma accidentului din Medgidia de pe strada Fundătura Viilor. Minorul care a condus mașina a fost reținut

Mașina scăpată de sub control a secerat grupul de pietoni și s-a oprit într-un zid

Două dintre victimele accidentului provocat de un minor în după amiaza de 12 iulie pe o stradă din Medgidia au decedat, cu tot efortul depus de cadrele medicale.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în urma accidentului rutier din data de 12 iulie produs pe strada Fundătura Viilor din municipiul Medgidia, polițiști din cadrul Birouluiui Rutier Medgidia l-au reținut pe conducătorul auto, în vârstă de 16 ani, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În cursul zilei de 13 iulie, minorul va fi prezentat Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*