FOTO Două persoane au fost rănite în Lumina după ce două mașini s-au ciocnit

Două persoane au fost rănite în urma accidentului. FOTO CTnews.ro

Un nou accident rutier a avut loc pe DN 22 in dreptul localității Lumina, la intersecția cu DJ 22. Au fost înregistrate doua victime, ambele din aceeași mașină.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.40, când, un bărbat în vârstă de 63 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 226, dinspre orașul Năvodari către municipiul Constanța. Când a ajuns la intersecție cu DN 22, nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea, a pătruns în intersecție. Aici a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat pe DN 22, dinspre Constanța către Tulcea.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri din autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*