Două persoane au fost găsite decedate într-o locuință din Cernavodă. Poliția anchetează cazul

Cercetare la locul crimei
Polițiștii au demarat cercetarea la fața locului. FOTO cu rol ilustrativ.

Polițiștii din Cernavodă au fost sesizați în dimineața de 2 aprilie în jurul orei 9.40 că două persoane au fost găsite decedate într-o locuință din Cernavodă. Macabra descoperire a fost făcută chiar de către fiica victimelor, care a mers să îi vadă, alertată de faptul că aceștia nu răspundeau la telefon.

Polițiștii și criminaliștii din cadrul IPJ Constanța s-au deplasat la fața locului și le-au găsit pe cele două victime, un bărbat și o femeie de 72 și respectiv 76 de ani, decedate în pat, fără urme de violență pe corp. Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că decesul a survenit cel mai probabil în urma asfixierii cu gazele emanate de către o sursă de încălzire. Cadavrele au fost transportate la morgă, urmând a li se efectua necropsia și a se stabili exact cauzele decesului

Știre în curs de actualizare

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*