FOTO Motociclist mort după impactul cu o betonieră în apropiere de Seimeni

În urma impactului, motociclistul a decedat. FOTO IPJ Constanța

Un motociclist în vârstă de 31 de ani a decedat sâmbătă în jurul orei 10.00, în urma unui impact direct cu o betonieră, după ce victima se angajase într-o depășire neregulamentară.

La locul producerii accidentului au fost direcționate o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, dar și elicopterul SMURD. Echipajele medicale ajunse la locul accidentului au găsit motociclistul în stop cardio – respirator, dar din păcate nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Din primele informații oferite de către reprezentanții IPJ Constanța, victima s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu o betonieră, care circula din sens opus.

„În jurul orei 10.00- un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a condus motociclul marca Kawasaki pe DJ 223, KM 42+170, în județul Constanța, unde circulaţia se desfasoară în ambele sensuri, a efectuat depășirea unui autovehicul peste marcajul longitudinal simplu continuu, ce separă sensurile de circulaţie, intrând în coliziune cu autoutilitara marca Astra, care se deplasa regulamentar, din sens opus“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*