Avarie RAJA în zona Dobroport, din orașul Cernavodă,

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Cartierul Columbia din Cernavodă este afectat de o întrerupere de apă a RAJA, angajații regiei intervenind pentru remedierea unei avarii.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, din zona Dobroport, din orașul Cernavodă, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 18 octombrie, în intervalul orar 14,30 – 16,30.

Sunt afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din cartierul Columbia.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*