Două persoane au decedat marți dimineață, tăiate de tren, în județul Constanța

Bărbat lovit de tren între Schitu și Neptun. Imagine cu rol ilustrativ

Doi bărbați și-au găsit sfârșitul marți dimineață, tăiați de tren. Unul dintre ei a fost lovit accidental, iar celălalt și-a pus capăt zilelor.

Primul caz a fost înregistrat în jurul orei 9.00, când trenul IR 1580 Constanța – București a lovit o persoană aflată pe calea ferată în zona localității Castelu. Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul victimei. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 46 de ani, din Ciocârlia, cioban. El se afla cu oile în zonă, iar când ar fi văzut trenul, a încercat să gonească animalele de pe calea ferată, dar el nu s-a mai putut feri, fiind acroșat de un vagon.

La scurt timp, un alt apel la 112 anunța un alt accident feroviar, pe raza municipiului Constanța, în zona străzii Theodor Speranția. La fața locului a fost trimis un echipaj SMURD și unul al SAJ. Ajunse la fața locului, echipajele medicale au găsit o persoană decapitată, în acest caz părând a fi vorba de un suicid. polițiștii au stabilit că este vorba de un bărbat de 30 de ani.

În ambele cazuri au fost deschise dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*