FOTO O autospecială SMURD ce transporta un copil de 3 ani la spital, a fost accidentată și răsturnată în intersecția de la ICIL

În urma impactului, autospeciala SMURD a fost răsturnată. FOTO ISU Dobrogea

Încă o autospecială destinată transportul bolnavilor și salvarea vieților a fost accidentată de un șofer care nu a luat în considerare semnalele acustice și luminoase ale acesteia. Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în intersecția de la ICIL.

Autospeciala SMURD se deplasa pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanța, dinspre bulevardul Ferdinand către strada București, cu direcția Spitalul Județean, unde transporta un copil cu probleme de sanasănă.

Când a ajuns la intersecția semaforizată cu bd. I C Brătianu, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric. A urmat  coliziune cu autoturismul marca Dacia, condus de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, care circula pe bulevardul I. C. Brătianu, dinspre strada Theodor Burada către strada Avram Iancu, care a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului aflat în ambulanță, în vârstă de 3 ani și a mamei sale în vârstă de 45 de ani.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*