Un polițist din dosarul “Mafiei de la Rutieră” a fost reținut pentru că lua șpagă de la șoferi. Elvid Daniel Babalîc este audiat de procurori

Elvid Daniel Babalîc este audiat de procurori într-un nou caz de luare de mită. FOTO facebook
Elvid Daniel Babalîc este audiat de procurori într-un nou caz de luare de mită. FOTO facebook

Un polițist de la Ovidiu a căzut în plasa procurorilor după ce a fost prins că lua șpagă de la șoferii pe care îi oprea în trafic.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Constanța NEWS că Elvid Daniel Babalîc, cunoscut opiniei publice drept unul dintre polițiștii din dosarul “Mafia de la Rutieră” a ajuns din nou sub lupa anchetatorilor.

Babalîc a câștigat recent un proces cu statul român prin care era despăgubit cu 11.000 lei.

De această dată, același polițist este acuzat că ar fi oprit mai mulți șoferi și le-a dat de înțeles că îi iartă de greșelile făcute dacă îi dau bani. Anchetatorii spun că în același dosar este implicat și un angajat de la Poliția Locală care aparține de Primăra Ovidiu.

Elvid Babalîc a fost reținut de ofițerii Direcției Generale Anticorupție în colaborare cu polițiștii coordonați de procurori de la Parchetul Tribunalului Constanța. După audieri, el ar putea fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*