Două cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în Constanța. Este vorba de un soț și o soție, întorși din Viena

Izoleta cu care sunt transportate persoanele suspectate de coronavirus. FOTO Cătălin Schipor

Două noi cazuri de coronavirus au fost confirmate sâmbătă, 14 martie, în Constanța. Este vorba de un soț și o soție, care s-au întors din Viena pe data de 7 martie.

Astfel, o femeie în vârstă de 53 de ani, Constanța, care a călătorit în  Austria și Germania, medic laborator, a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. De asemenea, un bărbat de 54 de ani, soțul femeii, a fost confirmat la rândul său cu coronavirus. Ambele teste au fost lucrate în rețeaua privată de sănătate.

Cei doi s- au întors în data de 7 martie  din Viena

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*