Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele au ieșit din scenariul 2

Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele au ieșit din scenariul 2

Localitățile Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele au ieșit din scenariul 2, după ce incidența cazurilor de coronavirus a scăzut sub 1,5 la mia de locuitori.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență convocat, vineri, 30 octombrie, de către prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a dispus constatarea scăderii incidenței cumulate în cinci localități.

Astfel, se constată încadrarea în limitele de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile, mai mică de 1,5/ 1.000 locuitori, în localitățile Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele.

„În aceste UAT-uri s-au aplicat măsuri suplimentare pe o perioadă de 14 zile. În Săcele, incidența a fost de peste 3/ 1.000 locuitori, în timp ce restul de patru localități au depășit pragul de 1,5/ 1.000 locuitori”, au precizat reprezentanți ai Prefecturii Constanța.

În continuare, primăriile vor întreprinde demersuri pentru respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*