Dosar penal pentru un bărbat care a încercat să intre în țară cu două arme cu aer comprimat

Un bărbat a încercat să introducă în țară cu două arme cu aer comprimat. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră de la Negru Vodă au întocmit dosar de cercetare penală pe numele unui bărbat care a încercat să intre în țară având, ascunse printre bagaje, două arme neletale, pentru care nu deținea autorizațiile necesare.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, un bărbat în vârstă de 41 de ani.

În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagaje, două arme neletale cu aer comprimat și cantitatea de 800 de proiectile din metal.

„Bărbatul a declarat faptul că a achiziționat armele și muniția din Turcia și nu cunoștea faptul că este necesară o autorizație pentru deținerea unor astfel de arme”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor prin deținerea sau portul fără drept de arme neletale și contrabandă calificată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*