O femeie din Piatra a găsit 10.000 de euro într-un centru comercial din Constanța și i-a predat păgubitului

Lecție de spirit civic a unei femei din localitatea Piatra. FOTO IPJ Constanța

Lecție de spirit civic a unei femei din localitatea Piatra: a găsit 10.000 de euro într-un centru comercial din Constanța pe care i-a predat păgubitului, în prezența polițiștilor.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, miercuri, 10 februarie, de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că din borsetă i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani în timp ce s-ar fi aflat într-un centru comercial situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța.

Joi dimineață, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 55 de ani, din satul Piatra, județul Constanța, cu privire la faptul că ieri, în timp ce se afla în același centru comercial, ar fi găsit suma de 10.000 de euro pe jos, lângă intrarea principală a societății comerciale. Femeia s-a deplasat la sediul Secției 2, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, banii fiind predați în prezența polițiștilor.

„Pe această cale, îi mulțumim doamnei pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Instituția noastră promovează și apreciază un astfel de comportament, totodată recomandând cetățenilor să aibă grijă de bunurile pe care le au asupra lor”, au spus reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*