Un pistol și 100 de cartușe, descoperite într-un container sosit în Portul Constanța pentru un bărbat de 70 de ani

Un pistol cu muniţia aferentă, descoperit într-un container în Portul Constanţa Sud Agigea. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit un pistol, trei încărcătoare și 100 de cartușe de 9 mm, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA pentru un cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au participat la sfârșitul săptămânii trecute la controlul amănunțit efectuat de către lucrătorii Biroului Vamal Constanța Sud la un container sosit din SUA, container ce conținea bunurile personale ale unui cetățean român, în vârstă de 70 ani.

În urma controlului, au fost descoperite un pistol, trei încărcătoare de 9 mm, 100 cartușe 9 mm și alte dispozitive din plastic aferente pistolului, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe periculoase din cadrul IPJ Constanța.

Un pistol cu muniţia aferentă, descoperit într-un container în Portul Constanţa Sud Agigea. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată și folosirea de acte nereale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*