Dosar penal pentru furt după ce un alegător a plecat cu o ștampilă dintr-o secție de vot din cartierul Henri Coandă din Constanța

Polițiștii constănțeni au întocmit dosar de cercetare penală după ce un alegător a votat în secția 211 din cartierul constănțean Henri Coandă, iar apoi a plecat fără să returneze ștampila.

Polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați, în jurul orei 12.25, cu privire la faptul că ar lipsi o ștampilă de vot din secția de votare nr. 211.

„În urma verificărilor s-a stabilit faptul că un bărbat și-ar fi exercitat dreptul de vot, iar apoi ar fi părăsit secția de votare, având ștampila asupra sa”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*