Dosar penal pentru un tânăr din Constanța care a încercat să-și impresioneze prietenii cu un pistol cu bile

Dosar penal pentru un tânăr care a încercat să-și impresioneze prietenii cu un pistol cu bile. FOTO GMJ Tomis

Un tânăr din Constanța s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce a luat pistolul cu bile al tatălui său, fără știrea acestuia, pentru a-și impresiona prietenii.

Potrivit Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, joi, 4 noiembrie, în jurul orei 20.00, un echipaj aflat în timpul executării unei acțiuni punctuale pe raza Secției 1 Poliție în municipiul Constanța, a observat doi tineri aflați lângă o mașină, care manifestau un comportament suspect, fapt pentru care au trecut la legitimarea acestora.

„Fiind întrebați dacă dețin asupra lor substanțe sau obiecte interzise la deținere, unul dintre tineri a prezentat un pistol cu bile de cauciuc marca Walther P 99 T și un încărcător cu șapte cartușe cu bile de cauciuc, despre care a precizat că l-a luat de la tatăl său, fără știrea lui”, au transmis reprezentanții GJM Tomis.

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de sesizare penală în ceea ce privește nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Actele de sesizare și pistolul cu bile vor fi predate la Serviciul Arme și Muniții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*