Bărbați reținuți după ce au furat cabluri electrice de alimentare de la două locomotive din incinta Depoului Palas

Bărbat lovit de tren între Schitu și Neptun. Imagine cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat și reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit SRPT Constanța, în urma unei sesizării făcute sâmbătă, 3 octombrie, cu privire la faptul că ar fi fost sustrase mai multe cabluri electrice de alimentare de la două locomotive din incinta Depoului Palas, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța – Biroul Județean de Poliție Transporturi Constanța au identificat trei persoane bănuite de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au reținut pe cei trei bărbați pentru 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca aceștia să fie prezentați instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*