Dosar penal pe numele unei femei care a plecat din spital împreună cu fiul ei de două luni, deși amândoi erau confirmați cu COVID-19

O femeie în vârstă de 32 de ani, din Constanța s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce, deși ea și fiul său în vârstă de numai două luni fuseseră confirmați cu coronavirus, a părăsit fără drept Spitalul Județean Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați în cursul zilei de sâmbătă, 24 octombrie, cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, împreună cu fiul acesteia, în vârstă de două luni, au plecat din spital, după ce femeii i se comunicase faptul că ambii au fost confirmați cu COVID-19.

În scurt timp, polițiștii au identificat-o pe aceasta, împreună cu minorul, fiind transportați la SCJU Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*