Opt persoane rănite, între care și un copil de un an și jumătate, într-un accident rutier petrecut în 23 August. Unul dintre șoferii implicați în accident consumase alcool

Accident rutier cu opt răniți petrecut în 23 August. FOTO IPJ Constanța

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină sâmbătă, 24 iulie, la un accident rutier petrecut pe DN 39, în localitatea 23 August spre Moșneni. În urma accidentului rutier, în care au fost implicate două autoturisme, au rezultat opt victime, între care și un copil de un an și jumătate.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, sâmbătă, în jurul orei 16, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea 23 August. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați.

La locul accidentului s-au deplasat două ambulanțe SMURD, patru echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, dar și elicopterul SMURD. În urma impactului dintre cele două autoturisme au fost rănite trei femei, cu vârste cuprinse între 22 și 31 de ani, un copil de un an și jumătate, și patru bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 30 de ani, victimele fiind diagnosticate cu dureri toracice și traumatisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul primului șofer, de 25 de ani, din Maramureș, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*