Doi tineri drogați și cu „marfă“ asupra lor au fost depistați de polițiștii locali constănțeni pe strada Ștefan cel Mare

Cei doi tineri au atras atenția asupra lor prin comportamentul ciudat. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, care se ocupau cu siguranța publică în zona străzii Ștefan cel Mare, au sesizat în după amiaza zilei de 16 iulie faptul că două persoane de sex masculine, cu vârsta de aproximativ 30 de ani au devenit agitați la vederea lucrătorilor instituției.

Pentru că cele două persoane erau într-o stare euforică s-a procedat la legitimarea acestora și efectuarea unui control corporal, ocazie cu care asupra acestora au fost găsite mai multe pachețele conținând o substanță suspectă, cu posibil efect psihoactiv.

În speță s-au întocmit actele premergătoare în vederea înaintării dosarului de cercetare penală către BCCO Constanta

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*