FOTO VIDEO Dificultăți în rezolvarea problemei navei cu oi, scufundată la Midia. Vestea bună: apa mării nu a fost poluată

Leșurile au fost adunate din apă. FOTO CTnews.ro

După salvarea oilor supraviețuitoare ca urmare a răsturnării navei Queen Hindi în Portul Midia, s-a trecut la recuperarea din apă a cadavrelor de animale. Operațiunea a durat mai mult decât se estimase.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*