Doi răniți în urma unui scandal petrecut între mai multe persoane pe faleza stațiunii Costinești

Opt bărbați reținuți după un scandal dintr-un restaurant din stațiunea Mamaia. FOTO cu rol ilustrativ

Doi bărbați au ajuns la spital, în cursul nopții de duminică spre luni, după ce au fost implicați într-un scandal petrecut între mai multe persoane pe faleza stațiunii Costinești.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, luni, 28 iunie, în jurul orei 01.30, polițiștii stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercații, pe faleza Soarelui din stațiune.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în altercație ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător. Totodată, polițiștii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

Polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest eveniment.

„Precizăm faptul că, la acest moment, persoanele bănuite de comiterea faptelor se află la sediul poliției pentru audieri, urmând a se dispune măsurile legale prin unitatea de parchet competentă”, au mai precizat surele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*