Doi răniți în urma unui scandal petrecut între mai multe persoane pe faleza stațiunii Costinești

Patru persoane plasate sub control judiciar pentru 60 de zile, în urma unui scandal în familie. FOTO cu rol ilustrativ

Doi bărbați au ajuns la spital, în cursul nopții de duminică spre luni, după ce au fost implicați într-un scandal petrecut între mai multe persoane pe faleza stațiunii Costinești.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, luni, 28 iunie, în jurul orei 01.30, polițiștii stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercații, pe faleza Soarelui din stațiune.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în altercație ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător. Totodată, polițiștii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

Polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest eveniment.

„Precizăm faptul că, la acest moment, persoanele bănuite de comiterea faptelor se află la sediul poliției pentru audieri, urmând a se dispune măsurile legale prin unitatea de parchet competentă”, au mai precizat surele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*