Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” împlinește 20 de ani

Aurel Palade, directorul Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" Constanța: FOTO Paul Alexe

Sâmbătă, 28 ianuarie, se împlinesc 20 de ani de când a luat naștere Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, la inițiativa maestrului Lică Gherghilescu.

Sub bagheta maestrului, timp de 17 ani, mai apoi a lui Romică Stan și în prezent a lui Aurel Palade, teatrul și-a împlinit menirea de a oferi publicului tânăr spectacole de o înaltă calitate artistică și profesională.

„Mulțumindu-le tuturor, artiști, tehnicieni sau personal auxiliar și în egală măsură publicului spectator, fără de care nimic nu ar fi fost posibil, echipa Teatrului pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare promite să păstreze, în continuare, ștacheta calității ridicată, cel puțin, la nivelul înaintașilor și, să ducă povestea mai departe prin realizări artistice izvorâte din dragostea pentru scenă și public”, au transmis reprezentanții instituției.

Astfel, cu prilejul acestui eveniment deosebit, constănțenii sunt invitați, de la ora 19.00, la premiera spectacolului pentru tineret (14+) „Prețul demnității”, o poveste cu tineri și despre tineri, cu o intrigă puternică, despre moralitate și lipsa ei. Un univers în care conflictul dintre generații creează divergențe de opinie, cu consecințe absurde, în care limitele răului nu suportă bariere. Regia artistică îi aparține lui Lică Gherghilescu. Scenografia spectacolului a fost realizată de Mihai Constantin Ranin. Traducerea și adaptarea textului Inga Marcu, iar ilustrația muzicală de Sergiu Bucur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*