Jandarmii constănțeni vor veghea la siguranța oamenilor într-un weekend plin de evenimente culturale și sportive

Jandarmii constănțeni vor veghea la siguranța oamenilor într-un weekend cultural și sportiv. FOTO: IJJ Constanța

Efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța vor fi mobilizate la sfârșitul acestei săptămâni în diverse zone aglomerate, pentru siguranța cetățenilor și prevenirea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Evenimentele culturale și sportive ce vor avea loc în județ reprezintă o ocazie pentru jandarmi de a fi alături de comunitate și de a acorda sprijin și îndrumare participanților. Principalele acțiuni sunt programate după cum urmează:

  • Pe data de 22 iulie, jandarmii vor fi prezenți la stadionul „Ideal” din orașul Cernavodă, pentru a asigura ordinea și siguranța la meciul de fotbal din cadrul Cupei României dintre echipele CS Axiopolis Cernavodă și ACS Hamangia Baia.
  • În aceeași zi, pe 22 iulie, forțele de ordine vor asigura măsurile de siguranță în localitatea Ciocârlia de Sus, la evenimentul cultural-artistic și sportiv „Lupte tradiționale tătărești – Kures”.
  • În perioada 22 – 23 iulie, jandarmii vor fi prezenți în Piața Republicii din municipiul Mangalia, asigurând ordinea și siguranța la evenimentul cultural-artistic „Festivalul Baclavaua de Aur”.
  • Între 21 și 23 iulie, forțele de ordine vor fi prezente la Muzeul de Artă Constanța, pe Faleza Cazinoului și în Piața Ovidiu din municipiul Constanța, pe timpul desfășurării evenimentului cultural-artistic „Jazz Up Sea Festival”.
  • În zilele de 22 și 23 iulie, jandarmii vor fi mobilizați în Parcul Oleg Danovsky din municipiul Constanța, unde se vor ține spectacolele cultural-artistice „Beyond the sea” și „Farmecul Muzicii”.
  • În zilele de 21 iulie și 23 iulie, forțele de ordine vor fi prezente în Parcul Arheologic din municipiul Constanța, unde se vor desfășura spectacolele cultural-artistice „Povestiri culese” și „Freestyle Puppetry”, respectiv „Lecția”.

De asemenea, jandarmii vor fi prezenți în Piața Ovidiu din municipiul Constanța pe perioada weekend-ului, pentru a asigura siguranța participanților la „Târgul de Artă”.

Pentru a evita incidente și a contribui la menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, participanții sunt îndemnați să respecte normele legale și regulile stabilite de organizatori. De asemenea, se recomandă acordarea unei atenții sporite copiilor, protejarea bunurilor personale și, în cazul apariției unor fapte care tulbură ordinea și liniștea publică, cetățenii sunt încurajați să nu se implice, ci să le semnaleze forțelor de ordine prezente sau să apeleze numărul unic de urgență 112. Jandarmii constănțeni sunt pregătiți să asigure un mediu pașnic și sigur pentru toți participanții la aceste evenimente deosebite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*