Arestat preventiv după ce a comis mai multe furturi

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a comis mai multe furturi.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 21 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, în perioada noiembrie 2023 – februarie, acesta ar fi săvârșit 6 astfel de infracțiuni.

În noaptea de 25 spre 26 noiembrie 2023, în jurul orei 04.00, ar fi pătruns înttr-un imobil de pe strada Merișor din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras 12.600 de euro și 500 de lei.

În noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., bărbatul ar fi pătruns într-un imobil de pe strada 8 Martie din municipiul Contanța, de unde ar fi sustras 2.000 de euro.

Ulterior, în noaptea de 1 spre 2 februarie, în jurul orei 03.00, ar fi încercat să pătrundă în alte două imobile situate pe aceeași stradă, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri.

În aceeași noapte, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Călărași din municipiul Constanța de unde ar fi sustras 1.9000 de lei și două bijuterii.

În noaptea de 6 spre 7 februarie, în jurul orei 04.00, bărbatul ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Lt. Gheorghe Buricescu, din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras 170 de lire sterline și 1.000 de lei.

În aceeași noapte, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Răzvan Vodă din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras o poșetă ce nu conținea bunuri, pe care, ulterior, ar fi abandonat-o în curtea imobilului.

La data de 21 februarie, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Constanța și comuna Poarta Albă, percheziții în urma cărora bărbatul a fost identificat și condus la sediu.

În aceeași zi,a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 22 februarie, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*