Autoturism de lux căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră de la Vama Veche

Autoturism de lux căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră de la Vama Veche

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism de lux, evaluat la aproximativ 350.000 de lei, căutat de către autoritățile din Italia, la volanul căruia se afla un cetățean iranian care încerca să iasă din țară.

Potrivit Gărzii de Coastă, vineri, 30 iulie, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-a prezentat, pe sensul de ieșire din țara, un cetățean iranian la volanul unui autoturism marca BMW, model X5M.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Italia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 350.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*