VIDEO Doi indivizi urmăriți în trafic de poliție, s-au ascuns în magazinul Jumbo

Urmăriții s-au oprit cu mașina în stâlp. FOTO captură video

După o urmărire pe șosea, polițiștii constănțeni și-au continuat misiunea și în magazinul Jumbo. Asta pentru că doi indivizi aflați în mașina urmărită au încercat să se ascundă de oamenii legii printre clienții magazinului.

Totul a început în jurul orei 21.00, când un echipaj de poliție a făcut semn de oprire în trafic pe bulevardul Aurel Vlaicu unui autoturism Mercedes care circula dinspre bulevardul Brătianu spre bulevardul Tomis. Șoferul în schimb, a accelerat și a încercat să scape de poliție. Nu a ajuns prea departe pentru că în sensul giratoriu cu DN 3C, varianta spre Ovidiu, șoferul a scăpat controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-un stâlp de iluminat public.

„Polițiștii Secției 4 au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism care circula pe bulevardul Aurel Vlaicu, s. Deoarece conducătorul auto nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Ajungând la sensul giratoriu de la intersecția cu DN 3C, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un stâlp de iluminat public. Imediat după producerea acestui eveniment, atât conducătorul auto cât și pasagerul au abandonat autoturismul și au fugit, intrând într-un hipermarket situat în vecinătate. Polițiștii au continuat urmărirea și astfel cele două persoane au fost prinse în magazinul respectiv. Au fost identificate și conduse la Secția 4 Poliție. Este vorba de doi tineri de 21 și respectiv 25 ani“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Suspecții au fost scoși în cătușe din magazinul Jumbo și duși la secție pentru a se stabili care dintre ei s-a aflat la volan, pentru că niciunul nu recunoștea faptul că a condus. Din verificări a reieșit că nu au permis de conducere, iar mașina aparține unei alte persoane. Testarea pentru droguri și alcool a ieșit negativă în ambele cazuri.

Cercetările continuă.

UPDATE:

În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul era cumpărat de către persoana în vârstă de 25 de ani care se afla și la volan. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*