VIDEO Doi indivizi urmăriți în trafic de poliție, s-au ascuns în magazinul Jumbo

Urmăriții s-au oprit cu mașina în stâlp. FOTO captură video

După o urmărire pe șosea, polițiștii constănțeni și-au continuat misiunea și în magazinul Jumbo. Asta pentru că doi indivizi aflați în mașina urmărită au încercat să se ascundă de oamenii legii printre clienții magazinului.

Totul a început în jurul orei 21.00, când un echipaj de poliție a făcut semn de oprire în trafic pe bulevardul Aurel Vlaicu unui autoturism Mercedes care circula dinspre bulevardul Brătianu spre bulevardul Tomis. Șoferul în schimb, a accelerat și a încercat să scape de poliție. Nu a ajuns prea departe pentru că în sensul giratoriu cu DN 3C, varianta spre Ovidiu, șoferul a scăpat controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-un stâlp de iluminat public.

„Polițiștii Secției 4 au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism care circula pe bulevardul Aurel Vlaicu, s. Deoarece conducătorul auto nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Ajungând la sensul giratoriu de la intersecția cu DN 3C, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un stâlp de iluminat public. Imediat după producerea acestui eveniment, atât conducătorul auto cât și pasagerul au abandonat autoturismul și au fugit, intrând într-un hipermarket situat în vecinătate. Polițiștii au continuat urmărirea și astfel cele două persoane au fost prinse în magazinul respectiv. Au fost identificate și conduse la Secția 4 Poliție. Este vorba de doi tineri de 21 și respectiv 25 ani“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Suspecții au fost scoși în cătușe din magazinul Jumbo și duși la secție pentru a se stabili care dintre ei s-a aflat la volan, pentru că niciunul nu recunoștea faptul că a condus. Din verificări a reieșit că nu au permis de conducere, iar mașina aparține unei alte persoane. Testarea pentru droguri și alcool a ieșit negativă în ambele cazuri.

Cercetările continuă.

UPDATE:

În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul era cumpărat de către persoana în vârstă de 25 de ani care se afla și la volan. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*