Doi primari din județul Constanța și-au pierdut mandatele. Iusein Visel de la Dobromir și Traian Dragomir de la Ciocârlia nu au reușit să câștige procesele cu ANI

Fostul primar Iusein Visel. FOTO Observator de ConstanțaFostul primar Iusein Visel. FOTO Observator de Constanța

Prefectul judeţului Constanţa, Adrian Viorel Nicolaescu, a emis astăzi un ordin prin care s-a constatat încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului primarului comunei Dobromir, Iusein Visel.

Ordinul a avut drept temei juridic adresa Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care s-a adus la cunoștință că ÎCCJ a respins definitiv contestația domnului Iusein Visel față de raportul de evaluare al ANI.

De asemenea, Prefectul judeţului Constanţa l-a demis astăzi și pe primarul comunei Ciocârlia, Traian Dragomir. Și acesta a fost găsit incompatibil de către ANI încă din anul 2013.

Cei doi primari aparțin Partidului Social Democrat. Atribuțiile lor vor fi preluate de viceprimari și secretarii Primăriilor până la organizarea de noi alegeri.

Adauga valoare acestui articol "Doi primari din județul Constanța și-au pierdut mandatele. Iusein Visel de la Dobromir și Traian Dragomir de la Ciocârlia nu au reușit să câștige procesele cu ANI"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News