FOTO Luptătorii români i-au învins pe cei chinezi în Gala OSS Fighters – competiția organizată de One Star Security și Restaurantul Don Corleone

Gala OSS Fighters, la Mamaia. FOTO CTnews.ro

OSS FIGHTERS Constanța, în parteneriat cu GOLDEN FIGHTER Timișoara au derulat cu un succes major GALA K1 OSS FIGHTERS ROMÂNIA – CHINA, la finalul săptămânii trecute, în Mamaia.

“Am realizat o premieră în lumea sporturilor de contact din România. Competiția ce a pus față în față loturile de luptători români și pe cei chinezi a atras peste 5000 de spectatori și a fost transmisă în direct, timp de 3 ore, pe televiziunea chineză HENAN, pe o televiziune românească la nivel național, dar și pe canalul sportiv american FightBox.

România a fost reprezentată de luptători atent selecționati, astfel încât nivelul competiției să fie unul la standardele ridicate pe care le pretind partenerii din China. În plus, am adăugat 3 super fight-uri și un meci de centură mondială, în care Cristian Milea, de la clubul sportiv Tai Shin Do București a câștigat în forță în ringul OSS Fighters contra celui mai titrat sportiv de K1 din Franța – Kamara Madicke, la categoria de 70 kg. Fratii Bogdan și Andrei Stoica au dovedit, încă odată, nivelul competițional cu care ne-au obișnuit și au arătat forța și spectacol.

Suntem extrem de încântați că am reunit alături de echipa noastră OSS FIGHTERS nume consacrate în organizarea promoțiilor anterioare K1 în România și luptători care și-au demonstrat valoarea și ne-au adus victoria în fața Chinei. România – China s-a încheiat cu 5-3 în favoarea noastră, iar parteneriatul nostru cu Liga chineză K1 abia a început. Ne pregătim deja pentru Gala OSS FIGHTERS cu nr. 3, ce va avea loc în noiembrie, la Constanța și plănuim o nouă competiție internațională. Mulțumim tuturor celor ce ne-au fost și continuă sa ne fie alaturi!”, a explicat Marius Gheorghe, Președintele Asociației Club Sportiv OSS Constanța.

OSS FIGHTERS este cea mai nouă promoție K1 din România și este localizată la Constanța, în România. Echipa reunește compania One Star Security (Marius Gheorghe), Restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Cristian Tudose), Agenția de turism Mistral Tours (Corina Martin), Asociația Tomis Antidrog Constanța (George Drăgan) și Rebel Fighters (Ionel Crânguș) și a demarat deja pregătirile pentru organizarea Galei OSS FIGHTERS nr.3, ce va avea loc în noiembrie, la Constanța.

“Faptul că am reușit să aducem lotul de luptători chinezi la Gala noastră a atras un interes fantastic și a ridicat mult nivelul competiției și pe cel al evenimentului. Pe parcursul șederii delegației chineze în România, am organizat pentru echipa TV din China și pentru luptători un Tur al orașului Constanța și al stațiunii Mamaia, cu ghid vorbitor de limba chineză, am acordat interviuri televiziunii Henan, în care am prezentat destinația și am discutat cu reprezentanții oficiali ai delegației despre extinderea parteneriatului sportiv, inclusiv în sens turistic.

Oficialii chinezi s-au arătat încântați de potențialul turistic al Litoralului și al României și au apreciat că introducerea unui zbor direct între Shanghai și Constanța, dar si facilitarea obținerii vizei turistice ar contribui major și imediat la dezvoltarea circulației turistice între China și România.

Așa cum am declarat înainte de Gală, am promis “razboi” în luptă și am obținut VICTORIE, acasă! Ne propunem să dezvoltăm o Cultură a Sportului la Constanța, prin evenimente care să atragă și dezvoltarea și promovarea turistică a destinatiei. (…) Vom continua să aducem spectacol, forță și culoare în evenimentele noastre, în vederea promovării destinației Dobrogea, România”, a declarat Corina Martin, organizator și reprezentant al Agenției de turism Mistral Tours.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*