Un bucureștean ce-și pierduse portofelul în stațiunea Mamaia a reintrat în posesia lui cu ajutorul jandarmilor constănțeni

Portofelul buclucaș și contul de Facebook. FOTO GMJ Constanța

Un bărbat din București a reintrat în posesia actelor de identitate, legitimației de serviciu, permisului de conducere și a cardurilor bancare pierdute în stațiunea Mamaia cu ajutorul jandarmilor constănțeni.

Astfel, potrivit Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, un echipaj aflat, sâmbătă dimineață, în patrulare în zona Summerland din stațiunea Mamaia, a găsit un portofel. În interiorul acestuia a fost găsit o carte de identitate, legitimația de muncă, permisul de conducere și mai multe carduri bancare.

„Posesorul a fost identificat și contactat de jandarmi, pe baza pozei din cartea de identitate și a contului personal de Facebook. Acesta a declarat că vineri noaptea a petrecut într-un club din zonă. A mai spus că după ce a părăsit clubul s-a așezat pe o bancă, a scos portofelul și l-a băgat în buzunarul de la spatele pantalonilor. Ulterior, la unitatea de cazare a constatat că a pierdut portofelul”, au precizat reprezentanții GMJ Constanța.

După ce s-a odihnit, și-a verificat contul personal de Facebook, jandarmii căutându-l pentru a-și recupera bunul. S-a întâlnit cu aceștia, le-a mulțumit și și-a recuperat portofelul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*