Doi consumatori de droguri au fost depistați de către jandarmii constănțeni

Plicurile găsite asupra suspecților. FOTO IJJ Constanța

Doi indivizi, unul în Eforie Nord, iar cel de-al doilea în municipiul Constanța, au atras atenția unor echipaje ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

În cursul zilei de joi, 21 martie, în jurul orei 15.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 6 Mangalia, în timp ce se afla într-o misiune pe raza localităţii Eforie Nord, a observat un tânăr foarte agitat.

La vederea echipajului de jandarmi, acesta a intenţionat să fugă, dar a fost prins imediat de oamenii legii.
Fiind întrebat de ce a vrut să evite întâlnirea cu jandarmii, acesta a declarat că „este consumator de etnobotanice de mai mult timp şi consumă pentru a se simţi bine”.

Asupra acestuia au fost găsite 17 pliculeţe, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde.

În aceeaşi zi, jandarmii constănţeni au depistat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa, un alt tânăr care avea asupra sa 4 pliculeţe ce conţineau o substanţă vegetală de culoare verde.

Oamenii legii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, ce vor fi înaintate împreună cu probele găsite asupra celor doi tineri, cu vârste de 22 şi 25 ani, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*