FOTO VIDEO Grav accident rutier la ieșire din Constanța. Cinci persoane au fost rănite

Accident la intrare în Constanța
Accident la intrare în Constanța

O manevră care demonstrează inconștiența unui taximetrist a trimis la spital cinci persoane.

Conducătorul auto al taxiului circula între Valu lui Traian și Constanța. El a virat la stânga peste linia dublă continuă pentru a intra în curtea unei societăți comerciale. Din față circula regulamentar un autoturism în care se aflau cinci persoane. Cel de-al doilea șofer a fost luat prin surprindere de gestul taximetristului și a tras stânga de volan după care a ajuns pe contrasens, în fața unui TIR.

Impactul dintre tir și autoturism a fost atât de puternic încât mașina a fost strivită parțial și târâtă câteva zeci de metri pe asflat și apoi aruncată pe câmp.

Cinci persoane au ajuns la spital în urma acestui accident. Două dintre ele au fost scoase dintre fiarele contorsionate ale mașinii de către pompierii militari de la ISU Dobrogea. Circulația rutieră a fost blocată timp de aproape o oră.

20151016072851 20151016072847

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*