Doi bărbați din Oltina, reținuți pentru tentativă la omor în urma unei bătăi între membrii a două familii din localitate

Doi bărbați din localitatea constănțeană Oltina au fost reținuți pe timp de câte 24 de ore, pentru săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor, după ce au agresat două persoane, una dintre ele ajunsă în stare gravă la spital.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cei doi, alături de alte persoane, au participat în data de 22 august, în jurul orei 22.00, la o altercație izbucnită între membrii a două familii din Oltina.

„În jurul orelor 22.00, în cursul unei altercații ce s-a produs între membrii a două familii din comuna Oltina, județul Constanța, inculpații reținuți, împreună cu alți participanți care se sustrag de la investigații, le-au agresat pe cel puțin două persoane vătămate, prin aplicarea de lovituri repetate cu pumnii, picioarele și obiecte contondente (bastoane telescopice metalice), astfel încât una dintre victimele agresiunii a suferit grave leziuni cranio-cerebrale, care i-au pus viața în primejdie, prin șoc hemoragic, iar cealaltă victimă leziuni ușoare”, se precizează în rechizitoriul procurorilor constănțeni.

Procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă față de cei doi inculpați reținuți, propunere ce a fost trimisă, vineri, spre soluționare, judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*