Scandal sângeros în Cernavodă, pornit de la prea multă băutură

Masina de politie cu girofar în trafic. FOTO Catalin Schipor

În noaptea de 3 spre 4 octombrie, în jurul orei 2.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Seimeni se afla o persoană de sex masculin care ar fi fost înjunghiată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din orașul Cernavodă, care prezenta o plagă înjunghiată în zona claviculei. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul bănuit că ar fi comis fapta, în vârstă de 29 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale, prezentând o fractură de umăr.

Niciunul dintre bărbați nu a rămas internat.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în cursul nopții, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 29 de ani l-a înjunghiat cu un cuțit pe cel de 35 de ani, acesta din urmă lovindu-l pe primul cu un obiect contondent.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*