Doi bărbați din Năvodari au fost răniți într-un accident rutier produs în județul Tulcea

Ambulanță la intervenție

Doi bărbați din Năvodari au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau a fost scăpată de sub control și s-a izbit de gardul unui imobil. Accidentul s-a produs pe raza localității Mihail Kogălniceanu din județul Tulcea. 

Accidentul a avut loc în seara zilei de 20 aprilie când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea,  un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Năvodari, județul Constanta, în timp ce conducea un auto pe DN22 – E87, pe raza localității Mihail Kogălniceanu, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila, oprindu-se în gardul unui imobil.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto si a unui bărbat de 31 de ani, pasager în auto. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*