Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Midia au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Italia, care era în posesia unui cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, acționând în baza unor informații, polițiștii de frontieră din cadrul PTF Midia au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, pe raza municipiului Constanța, a fost identificat un autoturism, marca Audi, model Q7, în posesia unui cetățean român în vârstă de 34 ani, cu domiciliul în județul Constanța.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind semnalat bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia. La cercetări, posesorul autoturismului a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorități.

Autoturismul, evaluat la peste 127.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*