Accesorii auto susceptibile a fi contrafăcute, depistate în Portul Constanța

Accesorii auto susceptibile a fi contrafăcute, depistate în Portul Constanța. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră și vameșii din Portul Constanța – Sud Agigea au descoperit, într-un container sosit din China, peste 200 de accesorii auto, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Potrivit Gărzii de Coastă, o echipa comună de control a descoperit, în data de 18 octombrie, într-un container sosit din China și care avea ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului Galați, 200 de accesorii de interfață auto cu cablu USB pentru diagnoză, care erau susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală și cu o valoare de aproximativ 35.000 de lei.

Ulterior, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, iar în data de 05 noiembrie s-au sesizat din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*