Apă cu presiune scăzută, vineri, 27 august, în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite vineri, 27 august, pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Iulia Hașdeu din localitatea Lumina, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să reducă presiunea pe instalație.

Astfel, în intervalul orar 09.30 – 14.00, se va furniza apă cu presiune scăzută în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari.

„Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța fac tot posibilul pentru remedierea avariei şi reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*