Doi bărbați din Mangalia, prinși în flagrant delict cu cannabis

Doi bărbați din Mangalia au fost arestați preventiv după ce au fost prinși, în flagrant, în timp ce ar fi avut asupra lor cannabis.

La data de 28 septembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au prins în flagrant delict, în Mangalia, un bărbat, de 33 de ani, care ar fi avut asupra sa 10 ambalaje cu substanță vegetală de culoare verde-oliv.

„În continuare, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Mangalia, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 4,5 grame de substanță vegetală (muguri), 18 ambalaje cu substanță vegetală de culoare verde-oliv, un grinder metalic și 6.000 de lei”, au precizat polițiștii constănțeni.

Totodată, polițiștii au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui alt bărbat, de 33 de ani, în municipiul Mangalia. De asemenea, polițiștii au descoperit 10 grame de substanță vegetală de culoare verde-oliv.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 27 august – 28 septembrie a.c., primul dintre bărbați ar fi vândut 23 de grame de cannabis, în timp ce cea de-a doua persoană este bănuită de deținerea, în scopul vânzării, a 17 grame de droguri de risc.

În urma probatoriului administrat, bărbații în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, iar marți, 29 septembrie, cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Constanța, care au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*