Crimă în localitatea Istria – bărbat omorât cu toporul, ars, îngropat și mâncat de câini

Polițiștii criminaliști au făcut cercetări pentru a stabili de la ce a pornit incendiul. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii constănțeni s-au confruntat cu o crimă sângeroasă, dar care a fost rezolvată într-un timp scurt.

Luni dimineață, pe raza localității Istria a fost găsită partea inferioară a unui picior uman, ce prezenta urme de arsură. Criminaliștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba de un picior de bărbat. La scurt timp, anchetatorii – polițiștii și un procuror din cadrul Parchetului  Tribunalului Constanța au găsit și restul trupului, îngropat în curtea unei case din apropiere. De asemenea, a fost identificat și principalul suspect, prietenul celui decedat.

Potrivit unor surse neoficiale, crima a fost comisă în cursul zilei de vineri, 7 decembrie, în urma unor neînțelegeri la băutură. Agresorul a pus mâna pe un topor cu care și-a lovit partenerul de pahar în cap, acesta decedând. Ulterior a încercat să scape de cadavru, dându-i foc, dar pentru că nu a reușit, a decis să îl îngroape în curtea casei, acest lucru întâmplându-se a doua zi, sâmbătă 8 decembrie.

Cadavrul nu a fost îngropat bine, iar cel mai probabil unul sau mai mulți câini l-au dezgropat parțial și au rupt bucata de picior.

Ancheta este în curs, urmând a se stabili exact cauzele morții și încadrarea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*