Crimă în localitatea Istria – bărbat omorât cu toporul, ars, îngropat și mâncat de câini

Polițiștii criminaliști au făcut cercetări pentru a stabili de la ce a pornit incendiul. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii constănțeni s-au confruntat cu o crimă sângeroasă, dar care a fost rezolvată într-un timp scurt.

Luni dimineață, pe raza localității Istria a fost găsită partea inferioară a unui picior uman, ce prezenta urme de arsură. Criminaliștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba de un picior de bărbat. La scurt timp, anchetatorii – polițiștii și un procuror din cadrul Parchetului  Tribunalului Constanța au găsit și restul trupului, îngropat în curtea unei case din apropiere. De asemenea, a fost identificat și principalul suspect, prietenul celui decedat.

Potrivit unor surse neoficiale, crima a fost comisă în cursul zilei de vineri, 7 decembrie, în urma unor neînțelegeri la băutură. Agresorul a pus mâna pe un topor cu care și-a lovit partenerul de pahar în cap, acesta decedând. Ulterior a încercat să scape de cadavru, dându-i foc, dar pentru că nu a reușit, a decis să îl îngroape în curtea casei, acest lucru întâmplându-se a doua zi, sâmbătă 8 decembrie.

Cadavrul nu a fost îngropat bine, iar cel mai probabil unul sau mai mulți câini l-au dezgropat parțial și au rupt bucata de picior.

Ancheta este în curs, urmând a se stabili exact cauzele morții și încadrarea faptei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*