Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Moș Crăciun vine anul acesta la copiii navigatorilor numai cu programare

Moș Crăciun vine anul acesta la copiii navigatorilor numai cu programare

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Moș Crăciun nu va mai ajunge în acest an, conform tradiției, la Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN), dar copiii navigatorilor vor primi totuși cadouri, în urma unor programări.

„Ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia COVID-19 pe care o traversăm cu toții și având în vedere că SLN rămâne fidel principiilor sale și dorinței de a bucura copiii membrilor de sindicat cu tradiționalul <<Dar de Crăciun>>, anul acesta vom recurge la programarea ridicării acestuia”, a precizat liderul SLN, Adrian Mihălcioiu.

Procedura ce trebuie urmată e formată din două etape. Astfel, în perioada 16 – 22 noiembrie se poate solicita programarea în vederea ridicării pachetului de Crăciun, trimițând mesaj text la numerele de telefon (disponibile numai pentru aplicația WhatsApp) 0743.755.705, 0744.147.025 sau adresa de e-mail Craciun@sln.org.ro, cu următoarele date: compania, numele și prenumele, funcția, numărul de copii și anul nașterii și numărul de telefon al navigatorului. În pasul 2, se va primi pe WhatsApp un mesaj cu programarea ridicării pachetului, adică locul, data și ora stabilită, precum și un indicativ, ce trebuie prezentat obligatoriu la ridicarea pachetului.

„În acest an, datorită restricțiilor impuse de pandemie și lege, suntem nevoiți să anulăm Serbarea de Crăciun, iar pachetele se vor ridica doar prin programare pentru a evita așteptarea, aglomerarea și riscul de infectare. Vă rugăm să ne scuzați pentru orice inconvenient creat prin aceste reguli”, a mai spus Adrian Mihălcioiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*