Forțele de coaliție au înființat Coridorul Maritim de Securitate în Golful Aden

Fortele Maritime Combinate (CMF) au anunțat înființarea unui coridor de securitate maritimă în jurul Golfului Aden,

Sindicatul Liber al Navigatorilor a anunțat că Forțele Maritime Combinate (CMF), partenerul naval multi-național care are sarcina de a întrerupe pirateria și jafurile armate pe mare, au înființarea unui coridor de securitate maritimă în jurul Golfului Aden, care se extinde până în Eritreea. Ei au decis că există din nou un risc crescut de piraterie în tranzitul navelor prin Golful Aden, Bab-el-Mandeb și Marea Roșie de Sud.

În rolul lor de combatere a pirateriei, CMF se angajează, de asemenea, cu parteneri regionali și alți parteneri pentru a construi capacități și a îmbunătăți capacitățile relevante pentru a proteja comerțul maritim global și pentru a asigura libertatea navigației.
Coridorul de tranzit va oferi un traseu de trafic comercial recomandat în care forțele navale își pot concentra patrulele.

Marinarii sunt sfătuiți să ajute la măsurile de combatere a pirateriei printr-o informare corespunzătoare și o atenție sporită tranzitării ariei de navigație cu risc crescut de piraterie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*