VIDEO Deputatul PSD Lucian Lungoci a împărțit daruri unor familii din opt localități ale județului Constanța

Deputatul PSD Lucian Lungoci a împărțit daruri unor familii din opt localități ale județului Constanța

Zeci de cadouri au fost împărțite de deputatul PSD de Constanţa, Lucian Lungoci, în opt localități din județului Constanța, bucurându-i în egală măsură pe cei mici cât și pe cei mari. Dulciuri și jucării pentru copii și alimente atât de necesare în această perioadă pentru cei mai puțin norocoși.

„O mie de zâmbete au ajuns pe fețele copiilor din județul Constanța! Au fost momente frumoase pentru cei mici, dar și pentru toți cei care au participat la această acțiune. Nu poți să rămâi indiferent când un prichindel spune, cu tot sufletul lui curat, o poezie despre Moș Crăciun și, la final, îți urează Sărbători cu bine. Nu poți să nu ai o lacrimă în colțul ochiului când o zvârlugă de fetiță te colindă, iar apoi te îmbrățișează și îți spune să-i mulțumești lui Moș Crăciun. Am văzut zâmbetele copiilor, bucuria lor și, nu în ultimul rând, speranța din ochii lor! Și pentru toate acestea, Fabrica de Zâmbete rămâne deschisă, urmând să intre în acțiune și anul viitor”, a spus deputatul constănțean pe pagina sa de Facebook.

Cu sprijinul colegilor săi, cadourile au fost distribuite în opt localități ale județului: Amzacea, Aliman, Adamclisi, Chirnogeni, Comana, Cobadin, Ciocârlia și Topalu.

„Am plecat, apoi, către case, păstrând în suflete 1.000 de zâmbete. Le mulțumim că ne-au primit în sufletele lor! Mulțumim și celor din Corala Armonia pentru colindele care ne-au uns pe suflet. Mulțumesc colegilor mei de partid din cele opt localități, pentru ajutor și implicare. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la aceste cadouri și celor care, într-o formă sau alta, au lucrat pentru Fabrica de Zâmbete. Sărbători fericite tuturor!”, a mai scris Lucian Lungoci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*