Dezbatere publică la Medgidia pe tema unui Plan Urbanistic Zonal

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

O dezbatere publică va avea loc la Medgidia pe data de 7 februarie, pe tema inițierii uni Plan Urbanistic Zonal, destinat construirii unei fabrici de amidon.

Primăria Municipiului Medgidia organizează pe data de 7 februarie, în Sala de Sedințe a Consiliului Local Medgidia, o dezbatere publică. Tema o constituie: “Inițiere Plan Urbanistic Zonal – construire fabrică de amidon, instalații aferente, clădiri de birouri, administrative și împrejmuire, imobil – teren identificat cu nr. cadastral și extras de carte funciară nr.106771, municipiul Medgidia”. Inițiatorul este societatea Omnia Europe SA

Dezbaterea publică este deschisă participării cetăţenilor municipiului Medgidia, instituţiilor publice sau private şi oricăror grupuri interesate!

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*