Un minor aflat într-o căruță a decedat în urma unui accident rutier înregistrat între Satul Nou și Medgidia

În urma impactului, o persoană a decedat, iar o alta a fost rănită. FOTO CTnews.ro

Un accident mortal a fost înregistrat în dimineața de 1 decembrie, după ce o autoutilitară a lovit o căruță nesemnalizată, în apropiere de Medgidia.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 6.45, un bărbat, de 46 de ani, a condus o autoutilitară pe DN 22 C, dinspre localitatea Satu Nou către Medgidia. În zona kilometrului 22 + 250 m nu a păstrat o distanță de siguranță și a lovit în partea din spate un atelaj hipo nesemnalizat și neînregistrat, condus în aceeași direcție de un minor de 17 ani.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului din atelajul hipo în vârstă tot de 17 ani și vătămarea corporală ușoară a conducătorului atelajului. Niciunul dintre ocupanții căruței nu purta vestă reflectorizantă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*