Dezbatere publică la Medgidia pe tema taxelor și impozitelor locale

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia organizează miercuri, 19 aprilie, de la ora 10.00, în sala de ședințe a instituției, o dezbatere publică.

Potrivit reprezentanților instituției, dezbaterea publică este cu privire la stabilirea și indexarea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pentru anul 2024, aplicabile la nivelul municipiului Medgidia.

Materialele au fost publicate pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia putând fi în continuare consultate la rubrica Interes Public – Transparență decizională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*