Aproape 200 de animale, sterilizate în Constanța în cele două zile ale Maratonului Responsabilității

Aproape 200 de animale, sterilizate în cele două zile ale Maratonului Responsabilității. FOTO Primăria Constanța

Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și Primăria Municipiului Constanța, au desfășurat pe 30 noiembrie și 1 decembrie Maratonul Responsabilității – program de sterilizări gratuite în scopul gestionării înmulțirii necontrolate a animalelor de rasă comună din oraș, în mod uman și sustenabil. În cele două zile ale campaniei au fost sterilizate 197 de animale.

„Au fost două zile de foc, în care întreaga echipă Animal Society s-a mobilizat și a muncit enorm și suntem mulțumiți de rezultatele obținute. Constănțenii ne-au impresionat prin implicarea de care au dat dovadă încă o dată. Le amintim că noi continuăm și campania de sterilizare gratuită începută luna trecută – echipa noastră va fi prezentă în oraș până pe 10 decembrie și vom reveni și în 2022 cu campanii de sterilizare, programe de conștientizare și de dezvoltare comunitară. Alături de autoritățile locale și de partenerii noștri de la Four Paws International, ne-am propus să transformăm Constanța într-un model de urmat în ceea ce privește bunăstarea animalelor de rasă comună ale comunității”, spune președintele Animal Society, Anca Tomescu.

Animal Society, Four Paws International și Primăria Constanța vor continua proiectul demarat la începutul acestui an, Efort comun pentru un viitor mai bun și în 2022, cu noi proiecte de sterilizare gratuită, dar și cu programe de informare și conștientizare menite să schimbe pozitiv atitudinea societății civile față de câinii și pisicile de rasă comună și să contribuie la bunăstarea acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*