Dezbatere publică în Medgidia privind Planul Urbanistic Zonal

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia va organiza marți, 03 august, ora 14.00 în sala de ședințe a Consiliului Local Medgidia, dezbaterea publică cu tema: „Plan Urbanistic Zonal – reglementări zona mixtă, locuințe colective cu spații comerciale la parter, amplasat în municipiul Medgidia, strada Decebal, nr. 27, pentru imobilul cu număr cadastral 103737”.

În conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, pentru procedura de consultare publică pentru etapa de intenție elaborare documentație de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – reglementări zona mixtă, locuințe colective cu spații comerciale la parter”, materialele au fost publicate pe site-ul instituției în data de 23 iunie 2021, la rubrica Informații de interes public/Transparența decizională/Informare și consultare publică, precum și la avizierele primăriei Municipiului Medgidia. Pentru aceasta etapă nu au existat sesizări, observații, puncte de vedere.

De asemenea pentru etapa de consultare asupra propunerilor preliminare „Plan Urbanistic Zonal – reglementări zona mixtă, locuințe colective cu spații comerciale la parter, strada Decebal, nr. 27, pentru imobilul cu număr cadastral 103737”, documentația aferentă a fost afișată la avizierul instituției în data de 06 iulie 2021.

Dezbaterea este deschisă participării tuturor cetățenilor și oricăror grupuri interesate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*