Nava fluvială de pasageri A-Rosa Riva a făcut o escală în Portul Constanța

Nava fluvială de pasageri A-Rosa Riva a făcut o escală în Portul Constanța. FOTO CN ACN SA

Nava fluvială de pasageri A-Rosa Riva, sub pavilion Elveția, a sosit luni, 18 aprilie, la terminalul de pasageri al Portului Constanța după ce a tranzitat ecluza Agigea.

Ambarcațiunea are 121 de pasageri la bord, din Germania, Austria, Olanda, Luxemburg și Canada, și a parcurs un traseu pe Dunăre, de la Viena către Constanța, fiind prima navă de pasageri care ecluzează în acest an.

Potrivit Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime” Constanța SA, croaziera cu A-Rosa Riva durează 16 nopți și include escale în porturile dunărene din șase țări: Austria, Ungaria, Bulgaria, România, Slovacia și Serbia.

Nava fluvială de pasageri A-Rosa Riva a făcut o escală în Portul Constanța. FOTO CN ACN SA

Vasul de pasageri are patru punți, 100 de cabine și este deservit de un echipaj de 52 de persoane. Are la bord un salon SPA, bibliotecă, minigolf, sală de sport.

Nava a venit de la Oltenița și va pleca de la Constanța, în această seară, spre Giurgiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*